AltWallet Plugin

For non hungarian people, please visit the lotrointerface website, there is an official page for this plugin.

AltWallet plugin on lotrointerface

Plugin használataAz altwallet plugin pontosan azt csinálja amit a neve sugall. Segít, hogy az alt karaktereid wallet tárgyait bármelyik karakter alól kilistázhasd. Kezeli a free people és a monster player karaktereket is. Az igazi ereje akkor bontakozik ki, ha megvettük a Prémium Walletet (lásd alsó kép). Egyébként ennek a megvásárlását javaslom, nem olcsó de borzasztóan megéri, rengeteg helyet felszabadít a karakterek bankjában. Szinte minden olyan barter item ami karakterhez vagy accounthoz kötött belekerül (pl: fesztiválos, területi, házitem barter token), roppant hasznos, az egyik legjobb TP befektetés!

A plugin segítségével láthatod az összes karaktereden lévő teljes pénzmennyiséget, néhány fontosabb tokent külön kiemeltem (mark, mithril coin stb), külön kijelzésre kerülnek az accounthoz kötött elemek és végül a legfontosabb karakterenként elválaszva mindegyik saját, a karakterhez kötött (boundos) iteme névvel, ikonnal.

A plugin lehetőséget nyújt arra is, hogy az összes karakter összes eleme között keress. Ha már okozott gondot melyik karakterednél van elegendő Bright Emblem of Nimrodel egy lv60-as First Age itemhez, vagy kéne egy recept Dol Amrothból de hol van a legtöbb Amroth Silver Piece, kéne egy fesztivál házitem de melyik karinak van rá elég Tokenje ... ha ilyenek hosszú időt töltöttél ide-oda logolgatással - nos, akkor már érted miért hasznos ez a plugin!

Használat:

Miért érdemes prémium walletet venniBetöltés után az asztalon megjelenik egy ikon, azzal tudod nyitni-zárni a plugint. Az ikont elmozgathatod bárhova az asztalon, ehez tarts lenyomva a CTRL gombot és húz oda az egérrel ahova szeretnéd. Ha valamiért gondod lenne ezzel a módszerrel, az opciókban van 2 csúszka, azzal is állíthatod az ikon helyzetét.
Az adatok feltöltéséhez minden karakterrel logolj be és természetesen indítsd el a plugint. Alapértelmezésben a Monster player karakterek adatait nem tárolja, elsősorban azért, hogy a teljes vagyonodba ne zavarjon bele az ottani pénzmennyiség. Ha szükséges természetesen ez bekapcsolható.

tipp: Ha csak a karaktereknél lévő pénz akarod látni, a keresőbe írd ezt: gold, <-így vesszővel.

A plugin nem figyeli folyamatosan, hogy történik-e változás a walletben. Ennek az az oka, hogy a Turbine programozói felülete jelenleg nem ad jelzést amikor változás történik, így a pluginnek kellene rendszeresen végigolvasni a walletet hogy változott-e. Mivel a játék már így is elég lassúcska, nem akartam ilyen folyamatos erőforrásigénylő feladattal tovább lassítani. Az adatok frissítését kezdeményezheted a refresh gombbal vagy paranccsal, de a plugin automatikusan frissíti és menti is minden ki és bejelentkezéskor (ha a plugin be van töltve természetesen).
Hasonló erőforrás kímélő okból jelenleg nincs az elemekhez felugró ablakban leírás csatolva mint a gyári walletben. Ha a felhasználók nagy tömegben igényik ezeket a funkciókat még belekerülhetnek, de jelenleg fontosabbnak tartottam, hogy minél kevésbé lassítsa a plugin a játékot.

Érdemes engedélyezni a plugint a Plugin Managerben, így biztosan szinkronban lesznek az adatait.

Parancssori használat: /altwallet [parancs]

Érvényes parancsok:
show|on - megjeleníti a walletet
hide|off - eltünteti a walletet
setup|options - opciók ablak megjelenítése
refresh - wallet frissítése
Bármi más parancs vagy parancs nélkül beírva egy súgó jelenik meg.

A pluginnek hivatalos oldala van a lotrointerface oldalon, a letöltéshez látogass el oda!

Utolsó módosítás:2015-01-28   Vissza a nyitólapra