War for Gondor küldetések

Update 15-tel megérkezett a Helm's Deep-i Epic Battle folytatása, és egyben át is neveződőtt a régi Defence of Rohan névre, az új pedig War for Gondor néven található meg. Kicsit változott ezzel a játékrendszer is, a setbónuszos ékszereket mostantól barterelni is lehet. A barter alapja a Stars of Merit barteritem, ami account boundos egyébként. Barterelni Dol Amroth főterén lehet de nem csak a kék teal, hanem a gold ékszereket is!

Retaking Pelargir solo/duo

Az Epic Battle játékrendszer keretében most a Helm's Deep-is csatából átkerültünk Gondorba, Pelargír városát tisztítjuk meg az kalózhordáktól. Mivel a játékrendszer ugyanaz így a promotion rankunk és az azzal kapott képességek itt is használhatóak, a kiosztható 216 pont tovább nem nő, tehát az itt szerzett pontok nem adnak további extra lehetőségeket. Az insta során először el kell jutni majd megvédeni a kapu nyitó szerkezetet (winch), ahonnan egy 6 perces csupán időhúzó védekezés után végre lejutunk a csatatérre. A questek hullámonként random érkeznek, az 1-2 quest az első lenti helyszín védelme (barikádos hely) közben érkezik. Miután végeztünk mindkettővel tovább nyomulunk nyugat felé (jobbra), a terület legvégének (ballisztás fal) védelme közben kapjuk a 3. mellék küldetést.
A barrikád sebzőre upgrade-elésen felül max csapdázni fogunk, sok kihívást nem tartogat ez az insta, taktikára se lesz szükség.

Hullám Mellék küldetés
1 Parade of Thieves
Backs to the Wall
2 Kang-kethek the Sorcerer
Ugturu the Half-troll
3 Archer Thisarti
Okurayo the Minstrel

Parade of Thieves
Jobbról a bezárt kapu felől jönnek a történelmi értékeket (dobozok) cipelő kalózok, dps-eljünk le őket mielőtt elvinnék azokat, 10db leölése után kész a quest.

Backs to the Wall
Keletre (Balra) egészen a fal végén pár hölgyemény vár a védelmünkre akit a kalózok támadnak. Ahogy elindulunk balra a barrikád után balra egy ajtó, ott jönnek. 2-3 kalóz jön egyszerre, egy dps simán elintézi, buktató csapda és AOE beléjük.

Kang-kethek the Sorcerer
Első barikádsort upgrade-eljük sebzőre, ajtóba buktató csapdákat. Kang szemből-jobbról jön, ha megjelent gyors DPS bele.

Ugturu the Half-troll
Ugturu balról jön, gyors DPS bele. Minden más ua. mint Kang-kethek esetén.

Archer Thisarti
Azon a kapun át, ahol mi is bejövünk a területre, onnan fog érkezni egy ijjász, dps-eljük le gyorsan. Ha behúzzuk a katonáink közé ők is segítenek ölni ha kevés lenne a mi dps-ünk vagy a védelmünk, mert elég keményen sebez.

Okurayo the Minstrel
A kalóz zenész a jobb oldali ballisztánál fog a falra érkezni, fogadjuk őt meleg szeretettel és gyors dps-sel. Ha kell bátran húzzuk be a katonák közé.

Retaking Pelargir Fellowship

A terület ugyanaz mint a solo/duo esetén, kicsit több és erősebb mob jön a trash-ben és négy hullám van. A sidequestek is alapvetően hasonlóak, de kicsit szigorodott a végrehajtásuk. A hat fő miatt lényegesen erősebbek a boss-ok és több irányból is támadnak. Heavy és némi heal nem árt mert a bossokat tankolni kell, igyekezzünk mielőbb leölni mert 45mp a platina szintidő!
1. helyszín. 3-4 medvecsapda a két irányba elintézi a mobok nagyrészét, 6 perces afk.
2. helyszín. A főcsapás itt is a falról jön, építsük újra a barrikádokat a "kapuba" sebzőn, alá csapdákat. Valaki menjen fel a ballisztához, és védje meg. Az ajtóból jönnek, jól csapdázza be, ballisztán védelem upgrade is kell. Egy heal képes játékos védje a szökőkút környéként, mert támadnak és könnyen meghalhat npc és láda! 1 barrikád ide is jöhet, és sok-sok csapda, szintén az ajtóból jönnek plusz a balliszta felől a lépcsőn is! Egy láda még belefér a platinába de jobb ha max moralon van minden mielőtt a bossra elmegy, ezért fontos a healer képesség ide.
Amikor boss jön mindketten csatlakozzanak a csapathoz, mert kell a hat játékos dps-e. Kis rutinnal lehet érezni mikorra várható és előre megindulni (1. sidequest végefele pl).
A kampókat szedve lazább a harc, amint megjelenik a boss mindenki azonnal dps-elje!
3. helyszín. A két katapultot építsük fel, és védjük is, barikádokat hozzuk és rakjuk a fallal párhuzamosan.
A 2. és 3. helyszínen a végén jön még a főküldihez nevesített boss, azokat is öljük le szupergyorsan.

Hullám Mellék küldetés
1 Parade of Thieves
Backs to the Wall
2 Kang-kethek the Sorcerer
Ugturu the Half-troll
3 The Ship-slaves
The Thrice Blown Horn
4 Archer Thisarti
Okurayo the Minstrel

Parade of Thieves
Jobbról a bezárt kapu melletti ajtóból dobozok cipelő kalózok érkeznek, dps-eljünk le őket mielőtt elvinnék azokat.

Backs to the Wall
Ahogy keletre (Balra) indulunk a barikád után balra lesz egy ajtó, onnan jönnek a kalózok, úgyhogy oda csapda, 2 jó AOE DPS elég ide. Ha kellően becsapdáztuk (sok medve + 1db buktató) egyikük elmehet a bossra segíteni.

Kang-kethek the Sorcerer
Sorci szemből-jobbról jön, amint megjelent gyors DPS bele, 45mp a platina limit.

Ugturu the Half-troll
Ugturu balról a wall küldis ajtóból jön, gyors DPS bele, szintén 45mp a platina limit. Elég kemény ellenfél, az egyik legnehezebb boss.

The Ship-slaves
Induljunk visszafele, félúton a fal szinten és velük szembe a lépcső tetején is van rabszolga, szabadítsuk ki őket gyorsan + dps a kalózokat. Időnként hajlamos bugosodni és nincs 6 slave (vagy nem látható mert falba rakta, ki tudja :/)

The Thrice Blown Horn
Rögtön a kapu mellett jobbra egy ajtó, onnan jönnek a mobok több hullámban, 2 aoe dps és csapda ide is elég.

Archer Thisarti
A kapu felől érkezik egy ijjász, dps-eljük le gyorsan. 45mp.

Okurayo the Minstrel
A kalóz zenész a jobb oldali ballisztánál fog a falra érkezni, nuke. 45mp!

Utolsó módosítás:2014-12-26   Vissza a nyitólapra